lifestyle

eerste week met nieuwe pup

Hoi en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. In mijn eerste artikeltje ga ik jullie voorstellen aan het nieuwste familielid, onze pup Tommy. Tommy is een kruising tussen labrador en Australian Shepherd en ik ben helemaal verliefd op hem.

Sinds woensdag 4 december woont hij bij ons thuis en de eerste dag ging helemaal super. De nacht verliep ook goed, dat was wel even een fijne meevaller omdat ze ons hadden gewaarschuwd dat de eerste nacht meestal een slapeloze nacht voor ons baasjes zou zijn. Hier hadden we helemaal geen last van.

Donderdag kwamen er een aantal op puppy bezoek, en ik denk dat dit te veel indrukken in 1 dag waren voor de kleine man, want hij is de hele nacht niet stil geweest. Het hoort er natuurlijk allemaal bij, maar we hadden stiekem gehoopt dat het beter ging, omdat de eerste nacht ook eigenlijk heel soepel verlopen was. De dagen hierna ging alles eigenlijk als een speer, we moesten dan wel iedere minuut van de dag als de pup niet sliep op hem letten, maar de dagen zijn toch voorbij gevlogen, hij vindt het heel erg leuk om te spelen. Aan de riem ‘wandelen’ is niet zijn favoriete bezigheid maar dat leert hij allemaal vanzelf. Hij eet ook echt super goed. Dus al met al zijn we super trots op en super blij met onze pup. Nu een week later slaapt hij al veel beter in de bench wat echt een groot genot is voor ons ook.

We hebben vandaag de kerstboom opgezet, ben benieuwd hoe dit gaat lopen.
Ik neem jullie graag mee op dit puppy avontuur.

Let me know, ben jij een honden of katten persoon?

 

2 gedachten over “eerste week met nieuwe pup

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s