lifestyle

mijn goede voornemens voor 2020

2020 is alweer een aantal weekjes bezig, en omdat de meeste voornemens meestal rond deze tijd alweer van de baan zijn, leek het mij leuk om mijn voornemens nu nog even met jullie te delen. En voornemens die ik juist wel ga volhouden dit jaar!

IMG_3039

1. SPORTEN.

Nu kun je misschien al denken, weer zo eentje die wilt gaan sporten… Laat het mij uitleggen, mijn pup begint steeds wat meer te groeien, en deze heeft straks een hele hoop beweging nodig, hier wil ik dus niet als een stervende zeehond klinkend achteraan gaan kruipen. Ik wil hem lekker bezighouden. Een conditie opbouwen (en misschien wat spieren).

2. AFSTUDEREN.

Ben nu wel lang genoeg bezig geweest met mijn thuisstudie, word tijd dat deze afgerond word en ik aan iets nieuws kan beginnen!

3. MEER ME-TIME.

Ik merk dat ik de laatste tijd mezelf altijd een beetje op een 2e of zelfs 3e plek neerzet, terwijl voor mezelf zorgen zo een belangrijk punt is. Dus dit jaar ga ik meer ME-time momentjes inplannen.  Is het een maskertje opdoen, mijn nagels lakken, een boek lezen.

4. DATES INPLANNEN.

Mijn vriend reist veel voor zijn werk, en als hij het weekend vrij heeft moet ik meestal werken. Samen dingen doen vind ik zo belangrijk en zo leuk dat ik dit jaar echt dates wil inplannen zodat we samen wat (extra) tijd kunnen doorbrengen.

5. MEER FOTOGRAFEREN.

Echt een van mijn favoriete hobby, maar toch merk ik dat ik er niet zoveel tijd in steek als ik eigenlijk zou willen. 2020 ga ik hier verandering in brengen.

Wat staat er op jou nummer 1?

Liefs,

Nikky

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s