lifestyle

(p)update #1

In mijn eerste bericht vertelde ik over onze nieuwe aanwinst Tommy. Vandaag wilde ik jullie graag even updaten, want er is wat tijd voorbij gevlogen.

IMG_2882

op het moment dat ik dit schrijf is de kleine man al 14,5 weken oud, wat vliegt de tijd toch voorbij. Hij is echt al stukken gegroeid, veel vrijer (en eigenwijzer) geworden. Speelt heel graag met balletjes, touwtjes en speeltjes die piepen.

De wandelingen gaan ook steeds beter. Hij blaft niet meer naar treinen wat hij een aantal weken geleden wel nog deed. Auto’s moeten we hem af en toe nog bij corrigeren maar dit gaat ook al stukken beter. Autoritten daarin tegen vind hij heerlijk, daar heeft hij helemaal geen bezwaar tegen.

Stofzuiger en dweil vind hij toch maar vervelend, daar loopt hij de hele tijd tegen te blaffen. Maar als we hem met poetsen rustig in de Bench zetten is er niets aan de hand.

Ook is hij een keer bij de puppy cursus geweest om kennis te maken met de hondjes. 8 februari start hij bij de cursus (dit was de eerste plek die vrij was) en ik ben heel benieuwd hoe dit gaat lopen.

Hij plast en poept ook gelukkig bijna niet meer binnen, soms gebeurd er een ongelukje maar hij geeft prima aan wanneer hij naar buiten moet. Vorige week bijvoorbeeld was hij wat aan de zieke kant en liep het gewoon waar hij niets aan kon doen natuurlijk. Nu voelt hij zich gelukkig weer een stuk beter.

De trucjes : zit en pootje gaan echt al helemaal van zelf sprekend. High five en blijf zijn we nog mee bezig. Ook zijn we bezig met los en lig. Het is een hele slimme en leergierige pup.

Oh, en hij heeft ook een Instagram, mocht je fan zijn van hondenfoto’s zou hij (en ik) het leuk vinden als je een kijkje neemt:┬áthedog.tommy

Liefs,

Nikky, en een pootje van Tommy

3 gedachten over “(p)update #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s