persoonlijk

foto dagboek | Juni

Als ik door mijn fotoalbum op de telefoon scrol zie ik alleen maar foto’s van honden, mijn lieve leuke vriend en eten. Dat wilt zeggen dat deze maand echt geslaagd is want dit zijn gewoon de leukste dingen op aarde.

Ik heb na lang denken eindelijk de 50mm lens gekocht voor mijn camera en hiermee ontzettend veel gespeeld. Nog altijd super blij met deze lens en vooral als ik zie dat mijn foto’s steeds beter worden en ik echt vooruitgang boek. Deze maand heb ik ook 4 honden, buiten mijn eigen pup en de honden van mijn vriend, op de foto mogen zetten.

Verder hadden mijn vriend en ik een fotoshoot en zijn we begonnen met het ‘verbouwen‘ van mijn slaapkamer. Zijn we eindelijk na weeeeken weer samen gaan uiteten, het voelde weer als ‘normaal’ ook al was het niet zo. Ik heb er echt van genoten om weer even samen met mijn vriend op date te gaan. Dat thuis daten is toch net iets moeilijker als je niet samenwoont maar gewoon nog thuis.

Ook heb ik deze maand voor het eerst alleen Tommy in de auto getransporteerd en het ging vol verbazing ontzettend goed. We hadden weer een speeldate met de honden van mijn vriend. Uiteindelijk was Tommy zo enthousiast dat hij mijn bovenbeen ‘verwonde’.

Deze maand ben ik weer terug begonnen met sporten en heb ik waterijsjes voor Tommy gemaakt, gewoon echt letterlijk water-ijsjes!

& hebben Roel en ik vaak motor gereden, de laatste paar keren begon het bij mij toch echt te kriebelen dat ik zelf ook wil kunnen rijden en niet alleen maar achterop zitten. Begrijp mij niet verkeerd, ik hou ervan om achterop te zitten en samen onderweg te zijn, maar ik wil zelf ook rijden en samen onderweg zijn beide op onze eigen motor. Moet toch maar eens snel kijken of ik kan gaan lessen.

& nog iets ontzettend leuks, ik heb afgelopen maand een eigen domein gekocht. Dus welkom op nikkyingrid.com

Wat heb jij afgelopen maand gedaan?Beige and Gray Minimalist Quote Instagram Post

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s